Ски и сноуборд училище | Сърф училище | Сърф училище - граници на отговорността

Общи условия за провеждане на обучение по уиндсърф и сърф в училище ОХО тим

  1. Инструкторитe осъществяват практическо обучение по уиндсърф /сърф, кайт сърф/ съобразно с общата физическа подготовка и възрастта на обучавания.
  2. Инструкторите определят техническата сложност на елементите, които ще бъдат отработвани с оглед декларираните от обучавания степен на уиндсърф /сърф, кайт сърф/ -подготовка и умения по плуване.
  3. Инструкторите имат право сами да определят реалното ниво на обща физически и уиндсърф /сърф, кайт сърф/ - подготовка на обучавания, ако по тяхна преценка то се разминава с декларираното.
  4. По време на урока обучаваният е длъжен да бъде с облечена и добре пристегната спасителна жилетка, независимо от нивото му на уиндсърф /сърф, кайт сърф/ подготовка и уменията му по плуване.
  5. През време на урока обучаваният е длъжен да се съобразява с указанията, давани му от инструкторите относно техниката на каране, изборът на сила и посока на вятъра, както и с всички препоръки по отношение на безопасното придвижване и престой във водата.
  6. Ако инструкторите преценят, че клиентът не в добро физическо или психическо състояние за провеждане на уиндсърф /сърф, кайт сърф/ урок, поради употреба на алкохол, наркотици или каквито и да било лекарства, напитки или вещества, които биха могли да повлияят на правилната му реакция и способността му реално да преценява заобикалящата го обстановка, инструкторите имат право да откажат урока.
 
 
February 2024
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   
       
Зари Филева : "Преди една година нямаше да повярвам, ако някой ми беше казал, че ще карам сърф!"