Име : Зари Филева
Професия: директор на детска градина

Преди една година нямаше да повярвам, ако някой ми беше казал, че ще карам сърф (е, "карам сърф" е малко пресилено, като се има предвид скоростта, с която се придвижвам на въпросния уред)!

Аз съм лош плувец и ме е страх от дълбокото - комбинация, която едва ли предполага водни и ветроходни занимания. Факта, че се справям не по-зле от другите начинаещи означава само едно - имам най-добрите учители на света!

Страхотно е да има някой, който да ти помогне да преодолееш най-големите си фобии и да откриеш нови удоволствия! Благодаря на ОХО!

Стига ти само да ги наблюдаваш как по 8-9 часа на ден почти твърдоглаво преследват една изглеждаща обикновено цел – да предават знание за и отношение към Планината и Морето. Едва ли имам реален шанс някога да стана сърфист или добър планинар. Но вече съм на ум. И не заради соления вятър и вълните или заради удовлетворението от изкачен малък или по-голям хълм. Струва ми се, че ако намеря хора като тези от ОХО ( Мая, Анди!), ще се науча и да летя ( поне на ум).

Евелин, преподавател в “Увекинд”

Ако попитате някое (което и да е) дете от “Uwekind” какво означава “ОХО”, със сигурност няма да се чуди в кой клас е чуло тази дума. Ще Ви обясни, че това са Анди, Мая и батковците, с които ходим на сърф и походи. А когато това се случва – всички те са усмихнати – не, защото няма учебни часове ( нищо, че това е добра причина за усмивката на всяко хлапе), а защото започва другото “учене” – за правилата в планината, за маркировките и компаса, за вятъра. И много игри. А при “ОХО” тичането и щуреенето не са забранени! Но боклукът си го носим в раниците!

Без официални благодарности за грижите, а с много усмихнати Uwekinder

Uwekind

Чудиш се какво е ОХО и какво може да ти даде?:-) Според мен, не бива дълго да се чудиш, а трябва да махнеш с ръка и да се докоснеш до природата и приключението:-). Казано кратко - за мен ОХО е начин на живот!!!!!

 

Живот изпъстрен с много усмихнати приятели, интересни забавления, бъкащи от идеии млади хора, енергия и ентусиазъм...........и ако продължавам така сигурно ще зазвуча, като стандартна рекламна брошура, но вярвайте ми има какво да се каже........... Ще завърша с няколко думи за всеки един от тях :-)))))))))

Мая ме накара да повярвам, че мога да държа ГИКА и това да ми доставя удоволствие.........показа ми от къде духа вятъра и ме накара да стъпя здраво на дъската:-)))))))))))))

Анди отключи в мен усещането от това да си на ВЪРХА, спускането в девствен сняг или “забързания ход” на дърветата:-)!!! Научи ме как да чета знаците на природата и как да зареждам изтощените ми от градски живот батерии.

Дади ме накара да повярвам в ИДЕИТЕ, показа ми, че когато си с подходящите хора, няма значение къде и кога:-))))) можеш да откриеш нещо ново за себе си и да се веселиш нечовешки...........................

Искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ и на тримата!

Милена Сфидосова - DHL

P.S.. Много ви обичам и ви пожелавам да намерите още такива като мен:-))))))))))))))))

С “ОХО” в планината? – като Алиса в “Страна на чудесата”!

Слагаш розовите очила и гледаш света от другата страна – да предизвикаш себе си и това де е забавно. Да се посмееш с добри хора, да се покатериш на изкуствена стена, а преди това да повървиш в планина и да стигнеш там, където искаш – сам, а те са с теб, и после да се щураш пак така – в гора, увлечен в интересна игра.

Само така!

Веси - DHL

Привет,

На всички онези, които се колебаят дали да прекарат поредния уикенд в София или да отидат в планината с ОХО Team, мога да кажа следното: „Уикендът с Охо Team не е просто едно излизане в планината, не е просто едно откъсване от скуката на града! Това е най-готиното усещане за свобода и простор! Най-добрата почивка (не си мислете, че ще лежите по цял ден ;-))! И всичко това в уютната компания на хората, които знаят как да се ви изкарат от ежедневието и с които можете да грабнете най-добрите мигове независимо дали ще се катерите по върховете или ще тичате през горите, за да намерите поредното предизвикателство за вашия отбор или ще сложите алпийска екипировка за първи път или просто ще седнете на слънце със сутрешното си кафе (и с невероятни филийки за закуска)!

Това е най-свежарската комбинация от чист въздух, красива природа и хора, които ще ви заредят с положителна енергия и емоции за цял месец!

Успех на всички, които за първи път ще хванат компас!

Радка Василева

P.S. А тези, които си мислят, че са най-добрите в ориентирането - нека не забравят, че отбор „Светкавична мисъл” винаги ще бъде по-добър от тях :-)

Здравейте Оховци,

Много Thanks за мега уикенда на Мальовица! Както винаги с Вас - Turbo яко.

Още ми се ориентира и ...разбира се печели всякакво състезание(особено ако Мая е в противниковия отбор)

За подобни и други щуротевици готов

Ники Сърфиста

p.s.и на жена ми Зари много и хареса,а това значи МНОГО!!!

Сузи моли за по кротка и сговорчива компания...

 
 
May 2024
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
       
Зари Филева : "Преди една година нямаше да повярвам, ако някой ми беше казал, че ще карам сърф!"